دوشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۳

با نزدیک شدن به هفته های پایانی ماه رمضان و آماده سازی سریال های نمایشی جدید در سیما

پخش سریال «لبه آتش» از شبکه یک سیما آغاز می شود

لبه آتش

پس از پایان پخش سریال های ماه رمضان، مجموعه های زیادی در نوبت پخش قرار گرفته اند.جواد افشار که در حال حاضر مجموعه مناسبتی سی امین روز را از شبکه دوم سیما به روی آنتن دارد، کارگردانی مجموعه لبه آتش را به عهده داشته که پس از ماه مبارک رمضان از شبکه اول سیما پخش خواهد شد.

به گزارش خبرنگار تلویزیون خبرگزاری سینمای ایران، مجموعه تلویزیونی «لبه آتش» درباره توطئه‌ای است که در روزهای بحرانی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1357 سه نظامی را درگیر می‌کند.تصویربرداری این مجموعه  در روزهای پایانی سال 89 به پایان رسید و از آن زمان تاکنون مراحل آماده سازی خود را طی می کند.

سریال لبه آتش بر اساس فیلم نامه ای از مهدی سجاده چی به تهیه کنندگی حمید آخوندی و علیرضا جلالی ساخته شده و فرودگاه پیام و وزارت امورخارجه از جمله لوکیشن‌هایی هستند که تصویربرداری در آنها انجام شده است.

مجید عبدالعظیمی، محمدهادی قمیشی، حسن توشه، شهراد وثوقی و لیلا بوشهری، حسن پورشیرازی، فرهاد قائمیان، امیررضا دلاوری، عبدالرضا زهره کرمانی، اسماعیل شنگله، الناز حبیبی و پرویز سنگ سهیل بازیگران این سریال هستند. 

سایر عوامل عبارت اند از: مهری شیرازی(طراح گریم)، هادی افشار(صدابردار)، شهرام دانش‌پور (مدیر تولید)، فرهاد عزیزی‌فرد(طراح صحنه و لباس)، هوشنگ قنواتی‌زاده (دستیار کارگردان)، مریم جلالی و مجید حسنی(تدوین)، مهدی حیدری(عکاس)، فرشته طالب‌زاده(روابط عمومی) و حمید رسولیان(جلوه‌های ویژه میدانی)

پایان پیام/ ش ـ  ر ا

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.